Overslaan en naar de inhoud gaan

Pesten is een probleem dat ook op de werkvloer voorkomt

Het kan desastreuze gevolgen hebben voor individuen en organisaties. Gelukkig zijn er organisaties die zich inzetten om dit probleem aan te pakken en oplossingen te bieden.

Ik wil graag de aandacht vestigen op Stop Pesten Nu Opleiding & Training, aangeboden door www.bolwerken.com. Deze training en adviesdienst is erop gericht om organisaties te helpen pesten op de werkvloer te voorkomen en aan te pakken.

Met deskundige begeleiding en praktische strategieën biedt Stop Pesten Nu Opleiding & Training waardevolle hulpmiddelen om een respectvolle en positieve werkcultuur te bevorderen. Door middel van inzicht, reflectie en preventieve maatregelen kunnen we pesten een halt toeroepen en een gezonde werkomgeving creëren.

Maar dat is niet alles! Stop Pesten Nu biedt ook een schat aan kennis op hun website, waarmee ze bewustwording creëren en ondersteuning bieden aan iedereen die met pesten te maken heeft. Patricia haar expertise en inzet hebben ertoe geleid dat de website www.stoppestennu.nl is erkend door UNESCO als digitaal wereld erfgoed.

back to top