Overslaan en naar de inhoud gaan

Maar wat verstaan we nu precies onder ongewenst gedrag en hoe maak je het bespreekbaar?

Stap voor stap werken we naar een veilige werkomgeving waarin ongewenst gedrag, zoals seksuele intimidatie, agressie, pesten en discriminatie, niet langer wordt getolereerd. Want laten we eerlijk zijn, ongewenst gedrag kan leiden tot stress en psychische of lichamelijke klachten die zowel privé als op het werk een negatieve impact hebben.

Maar wat verstaan we nu precies onder ongewenst gedrag en hoe maak je het bespreekbaar? Tijdens onze interactieve workshop voor medewerkers nemen we alle aspecten onder de loep. We gaan in op dilemma's en bespreken de impact van ongewenst gedrag op de betrokkenen: slachtoffers, daders en getuigen.

En het gaat niet alleen om bewustwording. We bieden ook concrete handvatten, zoals wat te doen als je slachtoffer bent van ongewenst gedrag of als je getuige bent. Bovendien krijgen medewerkers inzicht in het beleid van de organisatie, inclusief de gedragsregels, klachtenprocedure en vertrouwenspersoon.

Dus laten we samen werken aan een veilige en respectvolle werkomgeving. Onze workshop bieden we incompany aan en duurt slechts een kort dagdeel. Investeer in je medewerkers en in de toekomst van jouw organisatie.

 

Kosten workshop

De workshop duurt 3 tot 4 uur. De kosten zijn € 495,- (exclusief btw en de reis- en parkeerkosten van de trainer). Omdat wij graag een interactieve workshop geven, is het maximum aantal deelnemers per workshop 12 personen

Video Gepest op het werk: 'Het beïnvloed je'

Watch Gepest op het werk: 'Het beïnvloed je' on YouTube.

Video Pesten op de werkvloer: Ik werd een piekeraar

Watch Pesten op de werkvloer: Ik werd een piekeraar - RTL LATE NIGHT on YouTube.
back to top