Overslaan en naar de inhoud gaan

Stop Pesten Nu - Coaching (on-the-job)

Alle inkomsten vloeien 100% terug naar Stichting Stop Pesten Nu

 

Logo Stop Pesten Nu

Patricia Bolwerk heeft in de afgelopen jaren allerlei 'Stop Pesten Nu' trainingen ontwikkeld gericht op bewustwording en preventie van pesten en online pesten. Het volledige 'Stop Pesten Nu' trainingsaanbod wordt verzorgd door BOLWERKen 

Alle inkomsten vloeien 100% terug naar Stichting Stop Pesten Nu, Patricia Bolwerk ontvangt hiervoor een bezoldiging vanuit de Stichting.

 

Stichting Stop Pesten Nu is hèt informatie-, expertise en kenniscentrum van Nederland met een uitgebreide kennisbank gericht op het aanpakken pesten en online pesten (cyberpesten) voor een duurzaam werk-, leer- en leefklimaat. Website: www.stoppestennu.nl

Coaching-on-the-job

'Coaching on the job' is een vorm van individuele coaching, waarbij de coach u op uw werkplek coacht. Dit kan bijvoorbeeld zijn: omgaan met een lastig team of een lastige klas (pesten) of hoe zet in mijn rol/functie als Anti Pest Coördinator (APC), mentor, docent sterk in. Het verschil met de Coaching is dat bij Coaching on the job op de locatie plaatsvindt en de reguliere coaching vindt plaats in Deventer. Daarnaast is er bij Coaching meer focus gericht op als persoon om weer lekker in je vel komen. De focus bij coaching on-the-job richt zich op de toepasbaarheid in de praktijk.

Wat houdt het in?

Ik word gepest op mijn werk

Believe in yourself & you will be unstoppable

Wat is coaching?

"Het gaat in je kleren zitten"

Coaching & Re-integratie

Voor wie?

In de praktijk zie ik dat veel mensen die gepest zijn of werden op de werkvloer voor deze vorm van coaching bij mij komen. Ze zijn zichzelf door het pesten volledig kwijt geraakt en zijn hierdoor glimp van de persoon die ze eigenlijk zijn. Voor mensen die kiezen voor mij nu voor zichzelf te gaan zorgen, genoeg is genoeg. Op naar de innerlijke mooie persoon die je altijd als was. 

 

Doel

Ik heb maar 1 doel en dat is jou weer gelukkig maken in jouw hart.

 

Hoe

Ik help jou leren om zelf oplossingen te zoeken en vinden zodat je eigen leven weer leuker, plezieriger een aangenamer (voor jou) wordt! Dat jij weer blij wordt met jezelf en van jezelf. Samen gaan wij op reis, de mooie persoon in jou te (her)vinden die je door externe omstandigheden kwijt bent geraakt. Zoeken naar wie ben ik, wat wil ik nu echt en dit alles op jouw tijd en tempo.

Tijdens een coachingstraject mag je verwachten dat ik je op een respectvolle, open, eerlijke en gelijkwaardige manier help. Ik ben er voor jou!

 

Wat verwacht ik van jou?

Ik verwacht van jou dat je wil leren, dat jij de beste versie van jezelf  weer wil vinden en zijn en daar samen met mij aan wil werken. De bereidheid om het verleden achter je te willen laten zodat je vrij bent om te worden wie jezelf wil zijn. Dat je aan jezelf wil werken en de uitdagingen die jouw leerweg brengen ook aan te gaan. Jij bent en blijft eigenaar van het proces, de route en het succes. Je staat hier niet alleen voor, ik loop stap voor stap met je mee.

Als jij jezelf daar niet in herkent dan is dit oké, maar dan ben ik niet de geschikte coach voor jou. 

 

Aantal bijeenkomsten

Gemiddeld tussen de 6 en 8 sessies.

 

Wat is coaching?

Coaching is een vorm van persoonlijke begeleiding op basis van een gelijkwaardige een-op-een-relatie. De gecoachte leert, de coach ondersteunt en begeleidt dit leerproces. Binnen het coachingstraject worden de doelen vooraf bepaald.

De coaching is gericht op mensen om ze in positieve zin te veranderen meer of weer zichzelf worden. Coaching is geworteld in de positieve psychologie en moet niet verward worden met counseling of therapie.

 

Wat is re-integratie?

Re-integratie of herintegratie betekent letterlijk 'weer laten functioneren'. Meestal wordt er gedoeld op 're-integreren op de arbeidsmarkt'. Dit houdt in dat iemand een terugkeertraject in gaat uiteindelijk kiest om in een andere organisatie te re-integreren.

Ik kijk dan samen met jou gedurende het terugkeertraject en/of adviseren al in het voorstadium dat wij de weg samen volgen. Waar loop of liep je tegen aan? Waar liep je op vast? Met deze onderdelen gaan wij aan de slag zodat jij weer met plezier aan het werk kan.

 

De tarieven 

Voor particulieren € 80,- per sessie (1,5 uur) en voor Bedrijven € 120,- per sessie.

Believe in yourself, you had these abilities from the start

Don´t let anyone tell what you can and cannot do

back to top