Overslaan en naar de inhoud gaan

Patricia Bolwerk in de media

Media-optredens van Patricia in haar strijd tegen pesten Stop Pesten Nu

Patricia Bolwerk, oprichter en nog altijd de drijvende kracht achter Stichting Stop Pesten Nu, heeft haar expertise in de loop der jaren gedeeld met verschillende media. Of het nu gaat om print, radio of televisie, haar inzichten op het gebied van pestpreventie en online veiligheid zijn breed erkend.

Fotograaf Yasmijn www.yasmijntan.com

Jaaroverzichten 2014 t/m 2023

Welkom bij de jaaroverzichten van de interviews in de media! Elk jaar verzamelen we hier de hoogtepunten van onze inspanningen in de strijd tegen pesten, met speciale aandacht voor de media-aandacht die we hebben gekregen. In deze samenvatting vind je een overzicht van onze meest impactvolle momenten, inclusief links naar interviews die we hebben gegeven op radio, in kranten en op televisie.

Ik ben ontzettend trots op de voortdurende steun die wij ontvangen van verschillende mediaplatforms. Deze interviews bieden ons de kans om ons verhaal te delen, bewustzijn te vergroten en belangrijke gesprekken over pesten aan te wakkeren. Hieronder vind je een chronologisch overzicht van onze media-optredens en hoogtepunten van het afgelopen jaar. Klik op de links om de volledige interviews te bekijken of beluisteren en duik dieper in de missie van Stop Pesten Nu.

Dit omvat artikelen in kranten en tijdschriften, radio-interviews en televisieoptredens in de periode van 2014 t/m 2023.

2023

 

back to top