Overslaan en naar de inhoud gaan

Recente mediaoptredens in 2024

Jaaroverzichten 2014 t/m 2023

Welkom bij de jaaroverzichten van de interviews in de media! Elk jaar verzamelen we hier de hoogtepunten van onze inspanningen in de strijd tegen pesten, met speciale aandacht voor de media-aandacht die we hebben gekregen. In deze samenvatting vind je een overzicht van onze meest impactvolle momenten, inclusief links naar interviews die we hebben gegeven op radio, in kranten en op televisie.

Ik ben ontzettend trots op de voortdurende steun die wij ontvangen van verschillende mediaplatforms. Deze interviews bieden ons de kans om ons verhaal te delen, bewustzijn te vergroten en belangrijke gesprekken over pesten aan te wakkeren. Hieronder vind je een chronologisch overzicht van onze media-optredens en hoogtepunten van het afgelopen jaar. Klik op de links om de volledige interviews te bekijken of beluisteren en duik dieper in de missie van Stop Pesten Nu.

Dit omvat artikelen in kranten en tijdschriften, radio-interviews en televisieoptredens in de periode van 2014 t/m 2023.

Patricia Bolwerk in de media

Als de oprichter en voortdurende drijvende kracht achter Stichting Stop Pesten Nu, heeft Patricia Bolwerk haar expertise door de jaren heen gedeeld met verschillende mediaplatforms. Of het nu gaat om print, radio of televisie, haar inzichten op het gebied van pestpreventie en online veiligheid zijn breed erkend.

Fotograaf Yasmijn www.yasmijntan.com

2023

 

back to top