Overslaan en naar de inhoud gaan

Ongewenst gedrag aanpakken All-in pakketten

Ongewenst gedrag aanpakken All-in pakketten

All-in-pakketten

Zorg voor een duurzame aanpak van ongewenst gedrag, ongeacht de omvang van uw organisatie. Bescherm uw werknemers, bevorder een positieve werkcultuur en garandeer bedrijfsgroei op lange termijn

  1. Pakket Klein voor organisaties tot 75 medewerkers
  2. Pakket Middel voor organisaties tot 150 medewerkers
  3. Pakket Groot voor organisaties met meer dan 150 medewerkers

 

 

All-in Pakket klein 

Diepgaande Analyse

Patricia besteedt 15 uur aan voorbereiding en ontwikkeling, inclusief vooroverleggen, om uw organisatie grondig te begrijpen.

Hands-on Aanpak ter Plaatse

Patricia brengt 15 intensieve uren door op uw locatie. Haar betrokkenheid is direct, persoonlijk en op maat gemaakt voor uw organisatie.

Voorlichtingssessies

Profiteer van 2 tot 3 gespecialiseerde voorlichtingssessies, zorgvuldig ontworpen om bewustzijn en begrip van grensoverschrijdend gedrag binnen uw afdelingen te vergroten.

Management & HRM Workshops

Patricia biedt twee krachtige workshops gericht op de kern van het management en HRM teams. Versterk uw interne beleid en zorg voor een veilige werkomgeving.

Totale investering

Uw totale investering in een gezondere, meer respectvolle werkomgeving bedraagt € 4.999,- (exclusief BTW en reiskosten).

 

 

All-in Pakket middel 

Uitgebreide Analyse

30 uren van intensieve voorbereiding, afgestemd op de unieke behoeften en uitdagingen van uw organisatie.

Uitgebreide Aanpak ter Plaatse

30 uur directe betrokkenheid van Patricia op uw locatie, verzekert dat geen enkel aspect over het hoofd wordt gezien.

Gespecialiseerde Voorlichtingssessies

4 tot 5 diepgaande sessies die grensoverschrijdend gedrag aan het licht brengen, de gevolgen ervan uitleggen en een actieplan bieden.

Workshops over Pesten

Leer pestgedrag te herkennen, erkennen en effectief aan te pakken met 5 hands-on workshops.

Totale investering

Beveilig de integriteit van uw organisatie met een totale investering van € 9.998,-.(exclusief BTW en reiskosten)
 

 

Het belang om ongewenst gedrag op de werkvloer aan te pakken

Het is essentieel voor werkgevers om actief te zoeken naar tekenen van ongewenst gedrag binnen hun organisatie en stappen te ondernemen om dit aan te pakken. Het creëren van kanalen waar werknemers veilig incidenten kunnen melden en het waarborgen van een cultuur van respect en inclusiviteit zijn cruciaal voor het welzijn van werknemers en het algehele succes van een organisatie.

 

Maak grensoverschrijdend gedrag bespreekbaar en op naar een veilig werkklimaat

Schaalbaarheid is essentieel

Voor grotere organisaties biedt Patricia een specifiek afgestemd aanbod voor het tegengaan van grensoverschrijdend gedrag.

 

All-in Pakket groot

Omvattende analyse

Met 45 uur aan voorbereiding en ontwikkeling, gaat Patricia dieper in op de complexiteit van grotere organisaties, inclusief vooroverleggen om de nuances en specifieke uitdagingen te begrijpen.

Intensieve aanpak ter plaatse

Met 45 directe uren op uw locatie, duikt Patricia in de dieptes van uw organisatie om de wortels van ongewenst gedrag te identificeren en aan te pakken.

Gevorderde voorlichtingssessies

6 tot 8 verfijnde sessies die zijn ontworpen om grensoverschrijdend gedrag in grotere teams te onderkennen, te begrijpen en tegen te gaan.

Leiderschapsworkshops

Naast het standaard aanbod, krijgt u toegang tot 3 extra workshops specifiek voor leiderschapsteams, waarin strategieën worden aangeleerd om grensoverschrijdend gedrag in grote teams aan te pakken.

Feedback sessies

2 afsluitende feedback sessies voor het management om de impact en de voortgang van de geïmplementeerde maatregelen te evalueren en eventuele aanvullende stappen te bespreken.

Totale investering

Zet in op een uitmuntende, respectvolle werkcultuur in uw omvangrijke organisatie met een totale investering van € 14.998,- (exclusief BTW en reiskosten)

back to top