Overslaan en naar de inhoud gaan

Cursussen & Workshops: Pestpreventie & Gedragsbeheersing

Cursussen Pestpreventie & Gedragsbeheersing

Welkom bij Stop Pesten Nu Opleiding & Training en BOLWERKen

Wil je Pesten, Online Pesten en ander Ongewenst gedrag herkennen en effectief aanpakken? Bij BOLWERKen & Stop Pesten Nu Opleiding & Training bieden wij uitgebreide cursussen en workshops voor diverse doelgroepen.

Logo smal BOLWERKen en Stop Pesten Nu Opleiding en Training

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem dan direct contact op met onze expert in pestpreventie en cyberpesten, Patricia Bolwerk. Of het nu gaat om persoonlijke vragen, details over onze programma's of specifieke behoeften, Patricia staat klaar om u te helpen en te begeleiden.

U kunt Patricia bereiken via e-mail op patricia@bolwerken.com voor een snelle en persoonlijke respons. Wij garanderen dat u de informatie en ondersteuning krijgt die u nodig heeft om veilig te navigeren in de digitale wereld en effectief om te gaan met online pestgedrag.

Over BOLWERKen en Stop Pesten Nu Opleiding & Training

Onze organisatie is gericht op het aanpakken van ongewenst gedrag, inclusief pesten, discriminatie, seksuele intimidatie en agressie (grensoverschrijdend gedrag). BOLWERKen staat voor:

 • Bescherming tegen ongewenst gedrag, steen voor steen!
 • Fundament voor respect & veiligheid.
 • Krachtige verdediging tegen onrecht.
 • Ongewenst gedrag verdrijven, respect verankeren.
 • Samen bouwen aan een veilige horizon.
 • Weerstand bieden tegen pesten, discriminatie, seksuele intimidatie en agressie.

#BolwerkenTrainingen #StopPestenNu #OngewenstGedrag #PestenPreventie #DiscriminatieAanpakken #RespectOpHetWerk #VeiligeWerkomgeving #GrensoverschrijdendGedrag #WorkshopInclusie #ProtocolOngewenstGedrag #RespectOpSchool #TeamBuildingRespect #SeksueleIntimidatieVoorkomen #PestenAanpakken #InclusieveCultuur #PestenOpSchool #DiversiteitEnInclusie #VeiligheidOpHetWerk #IntegriteitTraining #BewustwordingOngewenstGedrag

Patricia Bolwerk spreker Speakers Academy®

Speakers Academy®

Datathon

Datathon

Onze focusgebieden

 • Onderwijs: Voor leraren, anti-pestcoördinatoren en schoolpsychologen bieden we trainingen om pestgedrag op school te herkennen en effectieve interventies te implementeren.

 • Organisaties: Professionals in organisaties leren hoe ze een veilige en respectvolle werkomgeving kunnen creëren, inclusief managers, HR-professionals en medewerkers verantwoordelijk voor gezondheid en veiligheid op de werkplek.

 • Sportverenigingen: Sportcoaches, jeugdleiders en bestuursleden leren pestgedrag binnen de sportomgeving aan te pakken en te voorkomen.

 • Woonzorgcentra: Medewerkers in woonzorgcentra leren hoe ze een respectvolle en vriendelijke sfeer voor bewoners kunnen handhaven.

 • Overig: Onze programma's richten zich ook op professionals binnen arbo diensten, buitenschoolse opvang, leerplichtambtenaren (LPA), stichtingen, verenigingen en anderen die betrokken zijn bij pestpreventie.

Korps Mariniers

Mariniers

Ontdek onze Online Trainingen

Flexibel leren op jouw eigen tempo

Bij BOLWERKen & Stop Pesten Nu Opleiding & Training begrijpen we het belang van flexibiliteit. Daarom bieden we een breed scala aan online trainingen aan. Of je nu op zoek bent naar klassikale cursussen of zelfstandig wilt leren, onze online trainingen zijn ontworpen om aan jouw voorkeuren te voldoen.

Hoe kunnen we je helpen?

Het groeiende bewustzijn over het aanpakken van pestgedrag en het vergroten van bewustzijn is fantastisch om te zien. Of je nu interesse hebt in een workshop, voorlichting, training, ouderavond of een andere vorm van educatie, wij staan klaar om je te begeleiden.

Ontdek nieuwe perspectieven, stel je vragen en vind samen de beste route die past bij jouw behoeften.

Maatwerk cursussen voor jouw specifieke behoeften

Veel van onze cursussen worden op maat ontwikkeld, volledig aangepast aan jouw behoeften. Of je nu kiest voor online modules, face-to-face trainingen of een combinatie daarvan, wij bieden de flexibiliteit die past bij jouw leerstijl en schema.

Bewustwording en duurzame kennisopbouw

Onze hybride aanpak versterkt het bewustzijn en zorgt voor kennis die beklijft, essentieel voor een effectieve aanpak van pestgedrag.

Studiedag

Studiedag docenten

Alg. voorwaarden

Algemene Voorwaarden
Media bestand

Privacy verklaring

Privacy
Media bestand

Annuleringsbeleid

Corona
Media bestand
back to top