Overslaan en naar de inhoud gaan

Congresspreker Speakers Academy®

Congresspreker Speakers Academy®

Wat kunt u verwachten wanneer u mij inhuurt als congrespreker?

 

Als deskundige op het gebied van pestgedrag ben ik gepassioneerd over het informeren, adviseren en het bieden van oplossingen voor dit alomtegenwoordige probleem. Wanneer u mij inhuurt, krijgt u:

 

 1. Diepgaand Inzicht: Ik ga niet alleen oppervlakkig in op wat pesten is, maar duik dieper in de kern van het probleem, zodat we het fenomeen echt kunnen begrijpen en beheersen.
   

 2. Echte Voorbeelden: Verwacht echte casestudy's die de impact van pesten illustreren, maar ook de effectieve strategieën die zijn ingezet om het te bestrijden.
   

 3. Interactiviteit: Mijn presentatie is niet enkel een monoloog. Afhankelijk van de beschikbare tijd en wensen van de opdrachtgever kan ik zorgen voor interactie met het publiek, inclusief groepsdiscussies en een Q&A-sessie. Dit zorgt voor een levendige en betrokken sfeer waarin deelnemers zich aangemoedigd voelen hun ervaringen en vragen te delen.
   

 4. Bruikbare Strategieën: Mijn doel is niet alleen om bewustzijn te creëren, maar ook om iedereen uit te rusten met concrete hulpmiddelen en strategieën die zij kunnen toepassen in hun eigen omgeving – of dat nu een school, een werkplek of een gemeenschap is.
   

 5. Engagement: Mijn aanpak is erop gericht om te motiveren en inspireren. Samen kunnen we stappen ondernemen om pesten te verminderen en een positievere, meer inclusieve gemeenschap op te bouwen.

 

Wanneer u mij inhuurt, bent u verzekerd van een grondige, empathische en praktijkgerichte benadering van het onderwerp pesten.

Afgestemd op de beschikbare tijd en uw specifieke wensen, is mijn missie om mensen niet alleen te informeren, maar ook te empoweren.

 

 

Congrespreker Speakers Academy®

Speakers Academy®
Spreker Patricia Bolwerk op congres
back to top