Overslaan en naar de inhoud gaan

Anti-Pest Preventie en Grensoverschrijdend gedrag

Patricia Bolwerk (fotograaf Yasmijn www.yasmijntan.com)

Neem contact op met Patricia Bolwerk voor effectieve oplossingen tegen Pesten, Online Pesten en Ongewenst gedrag!

Ben je op zoek naar betrouwbare en effectieve oplossingen voor pesten, online pesten of ongewenst gedrag? Zoek niet verder! Patricia Bolwerk staat klaar om jou te helpen. Met meer dan tien jaar ervaring richt zij zich op preventieve maatregelen tegen pestgedrag in diverse contexten.

Waarom kiezen voor BOLWERKen?

Met Patricia Bolwerk aan je zijde ben je verzekerd van hoogwaardige oplossingen op maat. Sinds 2011 heeft Patricia zich gespecialiseerd in pestpreventie en online pesten. Zij ontwikkelt specifieke, doelgerichte workshops, trainingen, ouderavonden en gastlessen, afgestemd op elke unieke vraag en doelgroep.

Let op: Patricia biedt geen individuele hulpverlening aan.

Wat kan Patricia voor jou betekenen?

Bij BOLWERKen biedt Patricia een scala aan opleidingen, workshops en voorlichtingen. Of je nu een school bent die te maken heeft met cyberpesten, of een bedrijf dat een anti-pestcultuur wil ontwikkelen, Patricia heeft de juiste tools en kennis in huis om jouw doelen te bereiken.

Maatwerk oplossingen

Geen enkel probleem is hetzelfde, daarom denkt Patricia proactief met je mee om de perfecte oplossing voor jouw specifieke vraag of probleem te vinden. Neem vandaag nog contact op om te ontdekken welke maatwerkoplossingen het beste aansluiten bij jouw behoeften.

Hoe neem je contact op?

Heb je een vraag of wil je advies? Laat het hier weten en Patricia neemt zo snel mogelijk contact met je op!

 

back to top