Overslaan en naar de inhoud gaan

Aicirtap by Patricia ✿ Advies & Coaching ✿

Coaching & Advies

Coaching & Advies Aicirtap by Patricia

 

Aicirtap by Patricia Coaching & Advies:

Voor alle (individuele) coaching & adviestrajecten 

 

Waarom (individuele) coaching 'Aicirtap by Patricia'

'Aicirtap by Patricia' helpt je om snel te leren en nieuwe ervaringen niet te vergeten. Zo bouw je langzaam maar zeker een solide basis voor jouw succes. 

Voor de ontwikkeling van je vaardigheden is geduld & consequente training nodig. De basis leer ik jou en daarna kan je zelf met het geleerde verder. Misschien ben je een laatbloeier die vroeger verkeerd werd begrepen of zelfs uitgelachen. Het kost tijd om je talenten en expertise op te bouwen.

Als dit eenmaal is gebeurd kun je bergen verzetten en zo altijd aan de top blijven!

Je leert dat met een sterk verantwoordelijkheidsgevoel de tijd voor je werkt. 'Aicirtap by Patricia' helpt je zwakheden identificeren en helpt je je sterke punten te vinden en die aan het licht te brengen.

Voorwaarde is dat je  een ​​welwillende houding aanneemt. Ik help je op weg, op de rit, de goede kant op ... maar jij moet zelf het werk doen. Aicirtap by Patricia' staat aan je zijde, moedigt je aan en steunt je ... maar jij moet zelf het werk doen. Ik ben je cheerleader, supporter, motivator, je hoeft het niet alleen te doen ... maar jij moet zelf het werk doen. Ben jij daar klaar voor? Dan kan ik je helpen!

Aicirtap by Patricia' geef je tips, tools en trucs om het beste uit jezelf te laten en de beste versie weer van jezelf te zijn. Je rugzak vul ik met veel kennis zodat je daar de rest van je leven veel profijt van kan hebben ... maar jij moet zelf het werk doen!

Coaching - Believe in yourself

Voor alle (individuele) coaching & adviestrajecten

Wat is coaching-on-the-job

Coaching-on-the-job

'Coaching on the job' is een vorm van individuele coaching, waarbij de coach u op uw werkplek coacht. Dit kan bijvoorbeeld zijn: omgaan met een lastig team of een lastige klas (pesten) of hoe zet in mijn rol/functie als Anti Pest Coördinator (APC), mentor, docent sterk in. Het verschil met de Coaching is dat bij Coaching on the job op de locatie plaatsvindt en de reguliere coaching vindt plaats in Deventer. Daarnaast is er bij Coaching meer focus gericht op als persoon om weer lekker in je vel komen. De focus bij coaching on-the-job richt zich op de toepasbaarheid in de praktijk.

The Reflection of me

Ik word gepest op mijn werk

"Het gaat in je kleren zitten"

"Reflection"

Re-integratie ✿ terugkeer naar mijn (of betere) werkplek ✿

Wat is een re-integratietraject?

Re-integratie of herintegratie betekent letterlijk 'weer laten functioneren'. Meestal wordt er gedoeld op 're-integreren op de arbeidsmarkt'. Dit houdt in dat iemand een terugkeertraject in gaat uiteindelijk kiest om in een andere organisatie te re-integreren.

Ik kijk dan samen met jou gedurende het terugkeertraject en/of adviseren al in het voorstadium dat wij de weg samen volgen. Waar loop of liep je tegen aan? Waar liep je op vast? Met deze onderdelen gaan wij aan de slag zodat jij weer met plezier aan het werk kan.

Terugkeer naar werk kan op twee manieren plaatsvinden:

  • Re-integratie eerste spoor - De werknemer gaat weer werken bij zijn huidige werkgever. Eventueel in een nieuwe of aangepaste functie.
  • Re-integratie tweede spoor - De werknemer kan niet meer terecht bij zijn huidige werkgever en krijgt ander ‘passend werk’ bij een andere werkgever.

Gezamenlijke verantwoordelijkheid 

Zowel de werkgever als de zieke werknemer zijn verantwoordelijk voor de re-integratie. Dat betekent dat zij er beiden alles aan moeten doen om de getroffen werknemer zo snel mogelijk weer aan het werk te krijgen. 

Voor wie

In de praktijk zie ik dat veel mensen die gepest zijn of werden op de werkvloer voor deze vorm van coaching bij mij komen. Ze zijn zichzelf door het pesten volledig kwijt geraakt en zijn hierdoor glimp van de persoon die ze eigenlijk zijn. Voor mensen die kiezen voor mij nu voor zichzelf te gaan zorgen, genoeg is genoeg. Op naar de innerlijke mooie persoon die je altijd als was. 

Doel

Je eigen kracht en persoonlijkheid weer hervinden en vanuit daar in staat zijn goede levenskeuzes te maken.

Hoe

Ik help jou leren om zelf oplossingen te zoeken en vinden zodat je eigen leven weer leuker, plezieriger een aangenamer (voor jou) wordt! Dat jij weer blij wordt met jezelf en van jezelf. Samen gaan wij op ontdekkingsreis, de mooie persoon in jou te (her)vinden die je door externe omstandigheden kwijt bent geraakt. Zoeken naar wie ben ik, wat wil ik nu echt en dit alles op jouw tijd en tempo.

Tijdens een coachingstraject mag je verwachten dat ik je op een respectvolle, open, eerlijke en gelijkwaardige manier help. Ik ben er voor jou! Maar jij moet het werk doen!

Wat verwacht ik van jou

Ik verwacht van jou dat je wil leren, dat jij de beste versie van jezelf weer wil vinden en zijn en daar samen met mij aan wil werken. De bereidheid om het verleden achter je te willen laten zodat je vrij bent om te worden wie jezelf wil zijn. Dat je aan jezelf wil werken en de uitdagingen die jouw leerweg brengen ook aan te gaan.

Jij bent en blijft eigenaar van het proces, de route en het succes. Je staat hier niet alleen voor, ik loop stap voor stap met je mee.

Als jij jezelf in bovenstaande niet in herkent dan is dit oké, maar dan ben ik niet de geschikte coach voor jou. 

Aantal bijeenkomsten

Gemiddeld 8 sessies

Wie betaalt de kosten hiervan?

De werkgever draagt de kosten van re-integratie van de werknemer. 

De tarieven 

Voor particulieren € 80,- per sessie (1,5 uur) en voor Bedrijven € 120,- per sessie.

Believe in yourself, you had these abilities from the start

Don´t let anyone tell what you can and cannot do

back to top