Overslaan en naar de inhoud gaan

Workshop lastig gedrag op de Werkvloer

Workshop lastig gedrag op de Werkvloer

Lastig gedrag (Ongewenst gedrag) op de Werkvloer

Ontdek hoe je lastig gedrag kunt signaleren en uitbannen met onze inspirerende workshop! Lastig gedrag, zoals pesten op de werkvloer, kan een verwoestend effect hebben op de werksfeer, de productiviteit van werknemers en zelfs de veiligheid van de werkomgeving. Met onze workshop krijg je inzicht in pesten op de werkvloer en leer je hoe je het kunt herkennen en voorkomen.

Onze workshop is speciaal ontworpen voor directie, leidinggevenden, HR-medewerkers, OR-leden en teamleiders. Tijdens de workshop bespreken we de gevolgen van pesten op de werkvloer, de feiten over pesten en welke invloed je zelf kunt uitoefenen om pesten te voorkomen. We gaan dieper in op verschillende vormen van pesten en het verschil tussen pesten en plagen. 

Onze workshop duurt één dagdeel en kan worden gegeven op locatie voor een groep tot 12 personen. Samen zetten we de eerste stap naar een werkomgeving waarin iedereen zich veilig, gerespecteerd en betrokken voelt.

 

Kosten workshop

De workshop duurt 3 tot 4 uur. De kosten zijn € 495,- (exclusief btw en de reis- en parkeerkosten van de trainer). Omdat wij graag een interactieve workshop geven, is het maximum aantal deelnemers per workshop 12 personen

 

Wat is lastig gedrag?

Hieronder verstaan we treiteren, pesten, negeren, uitschelden, beledigen, afspraken niet nakomen, discriminerende of ongewenste opmerkingen, bedoeld om te intimideren. De één vindt dit gedrag sneller ongewenst dan de ander, dat is vaak persoonlijk. Ook stelen, valt onder deze categorie.

back to top