Overslaan en naar de inhoud gaan

Mijn droom ... Stop Pesten Nu in Nederland

MvO Stop Pesten Nu

Patricia Bolwerk is in 2010 gestart met Stop Pesten Nu. Vanuit haar passie om mensen bewust te maken dat pesten moet stoppen en de gevolgen van pesten, startte Patricia met verschillende activiteiten.

Zij is erg actief op de sociale media en zette bovendien de Landelijke Dag tegen Pesten op de kaart. Eind 2013 heeft zij al haar kennis en kunde gebundeld op een website www.stoppestennu.nl en heeft zij Stichting Stop Pesten Nu opgericht. Patricia is nog altijd de drijvende en stuwende kracht achter Stop Pesten Nu. Alle acties, campagnes, visies en ideeën worden vanuit Patricia haar dromen aangevlogen en neergezet. Zij inspireert en motiveert de vrijwilligers en zoekt altijd naar nieuwe kansen en mogelijkheden om het stoppen van pesten (en cyberpesten) weer onder de aandacht te brengen. 

Patricia heeft altijd veel tijd en energie in de website van Stop Pesten Nu gestoken om deze volledig en compleet te maken. Dit heeft er zelfs toe geleidt dat de website nu door de Koninklijke Bibliotheek (KB) is opgenomen als digitaal erfgoed bij UNESCO, waardoor de sitevinternationaal erkend in het Unesco Charter on the Preservation of the Digital Heritage.

Ik geloof dat pesten flink kan afnemen door iedereen bewust te maken van zijn eigen gedrag. Pesten is immers een groepsproces. De hele groep zorgt dat het pesten kan blijven doorgaan.

Praten over pesten is super moeilijk

Watch 'Praten over pesten is supermoeilijk': dit is waarom - RTL NIEUWS on YouTube.

Alle inkomsten vloeien 100% terug naar Stichting Stop Pesten Nu

Logo Stop Pesten NuPatricia Bolwerk heeft in de afgelopen jaren allerlei 'Stop Pesten Nu' trainingen ontwikkeld gericht op bewustwording en preventie van pesten en online pesten. Het volledige 'Stop Pesten Nu' trainingsaanbod wordt verzorgd door BOLWERKen 

Alle inkomsten vloeien 100% terug naar Stichting Stop Pesten Nu, Patricia Bolwerk ontvangt hiervoor een bezoldiging vanuit de Stichting.

 

Stichting Stop Pesten Nu is hèt informatie-, expertise en kenniscentrum van Nederland met een uitgebreide kennisbank gericht op het aanpakken pesten en online pesten (cyberpesten) voor een duurzaam werk-, leer- en leefklimaat. Website: www.stoppestennu.nl

Zeg jij er iets van als je ziet dat iemand gepest wordt?

Watch EXTREEM PESTEN: GRIJPEN MENSEN IN? | Velvet X - CONCENTRATE VELVET on YouTube.
back to top