Overslaan en naar de inhoud gaan

Stop Pesten Nu Opleiding & Training

Welkom bij Stop Pesten Nu Opleiding & Training en BOLWERKen, uw hybride opleidingscentrum, gespecialiseerd in het bestrijden van pesten, online pesten (cyberpesten) en grensoverschrijdend gedrag (ongewenst gedrag) met programma's op maat.

Cursussen om pesten, online pesten of ongewenst gedrag te herkennen, erkennen en aan te pakken voor diverse doelgroepen.

Wij hebben we ons al vele jaren gericht op het bedienen van diverse doelgroepen met onze cursussen om pesten te herkennen, erkennen en aan te pakken. Of je nu werkzaam bent in het onderwijs, bij een organisatie, een sportvereniging, een woonzorgcentrum, of behoort tot een andere categorie, onze programma's zijn ontworpen om aan jouw specifieke behoeften te voldoen.

Patricia Bolwerk spreker Speakers Academy®

Speakers Academy®

Online trainingen beschikbaar

We begrijpen dat flexibiliteit belangrijk is. Daarom bieden we ook online trainingen aan. Of je nu op zoek bent naar klassikale cursussen of zelfstandig wilt leren, onze online trainingen zijn ontworpen om aan jouw voorkeuren te voldoen.

Hoe kunnen we je helpen?

Het is geweldig om te zien dat steeds meer mensen het belang inzien van het aanpakken van pestgedrag en het vergroten van bewustzijn. Of je nu geïnteresseerd bent in een workshop, voorlichting, training, ouderavond of een andere vorm van educatie, we staan klaar om je te begeleiden. 

Ontdek nieuwe perspectieven, stel je vragen en ontdek samen welke route het beste bij jouw behoeften past.

Maatwerk cursussen

Veel van onze cursussen worden op maat ontwikkeld voor onze klanten volledig aangepast aan uw behoeften. Of u nu kiest voor online modules, face-to-face trainingen of een combinatie daarvan, wij bieden de flexibiliteit die past bij uw leerstijl en schema.

Bewustwording en blijvende kennis

Onze hybride aanpak versterkt het bewustzijn en zorgt voor kennis die beklijft, essentieel voor het effectief aanpakken van pestgedrag.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze cursussen en workshops?

Aarzel dan niet om direct contact op te nemen met Patricia Bolwerk, onze toegewijde expert in pestpreventie en cyberpesten. Of het nu gaat om persoonlijke vragen, details over onze programma's, of specifieke behoeften, Patricia staat klaar om u te helpen en te begeleiden.

U kunt Patricia bereiken per mail patricia@bolwerken.com voor een snelle en persoonlijke respons. Wij garanderen dat u de informatie en ondersteuning krijgt die u nodig heeft om veilig te navigeren in de digitale wereld en effectief om te gaan met online pestgedrag.

 

BOLWERKen en Stop Pesten Nu Opleiding & Training gericht op het aanpakken van ongewenst gedrag (grensoverschrijdend gedrag), inclusief pesten, discriminatie, seksuele intimidatie en agressie.

Waar staat BOLWERKen voor?

  • Bescherming tegen ongewenst gedrag, steen voor steen!
  • Fundament voor respect & veiligheid.
  • Krachtige verdediging tegen onrecht.
  • Ongewenst gedrag verdrijven, respect verankeren.
  • Samen bouwen aan een veilige horizon.
  • Weerstand bieden tegen pesten, discriminatie, seksuele intimidatie en agressie (grensoverschrijdend gedrag).

Samen kunnen wij dit BOLWERKen!

#BolwerkenTrainingen #StopPestenNu #OngewenstGedrag #PestenPreventie #DiscriminatieAanpakken #RespectOpHetWerk# VeiligeWerkomgeving #GrensoverschrijdendGedrag #WorkshopInclusie #ProtocolOngewenstGedragv#RespectOpSchool #TeamBuildingRespect #SeksueleIntimidatieVoorkomen #PestenAanpakken #InclusieveCultuur #PestenOpSchool #DiversiteitEnInclusie #VeiligheidOpHetWerk #IntegriteitTraining #BewustwordingOngewenstGedrag

 

 

 

 

 

 

Logo smal BOLWERKen en Stop Pesten Nu Opleiding en Training

Doelgroepen

Onderwijs: Binnen het onderwijs helpen onze cursussen leraren, anti-pestcoördinatoren, schoolpsychologen, en mentoren om pestgedrag op school te herkennen en effectieve interventies te implementeren.

Organisaties: Voor professionals binnen organisaties bieden we trainingen die gericht zijn op het creëren van een veilige en respectvolle werkomgeving. Dit omvat managers, HR-professionals, en medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de gezondheid en veiligheid op de werkplek.

Sportverenigingen: Sportcoaches, jeugdleiders, en bestuursleden van sportverenigingen kunnen bij ons terecht om pestgedrag binnen de sportomgeving aan te pakken en te voorkomen.

Woonzorgcentra: Medewerkers in woonzorgcentra, waaronder verpleegkundigen, zorgcoördinatoren, en activiteitenbegeleiders, kunnen profiteren van onze cursussen om een respectvolle en vriendelijke sfeer voor bewoners te handhaven.

Overig: Onze programma's richten zich ook op professionals binnen arbo diensten, buitenschoolse opvang, leerplichtambtenaren (LPA), stichtingen, verenigingen, en anderen die betrokken zijn bij pestpreventie.

Korps Mariniers

Mariniers

Studiedag

Studiedag docenten

Datathon

Datathon

Alg. voorwaarden

Algemene Voorwaarden
Media bestand

Privacy verklaring

Privacy
Media bestand

Annuleringsbeleid

Corona
Media bestand
back to top