Overslaan en naar de inhoud gaan

Recensies BOLWERKen & Stop Pesten Nu voorlichtingen

Ouderavond
Korps Mariniers
Studiedag docenten
Spreker Patricia Bolwerk op congres

Workshop op maat op school

"De op maat gemaakte workshop van Patricia op onze school was zeer effectief. Het heeft zowel leerlingen als leraren waardevolle inzichten en praktische tools gegeven om pesten actief aan te pakken. Interactief en zeer informatief!

Ouderavond over Cyberpesten - Online Pesten

"Als ouder ben ik nu veel bewuster van de risico's van online pesten dankzij de ouderavond van Stop Pesten Nu. De adviezen voor veilig gebruik van social media waren onmisbaar. Patricia maakt complexe onderwerpen toegankelijk en begrijpelijk."

Bedrijfstraining ongewenst gedrag

"Als HR-manager vond ik Patricia's training over het aanpakken van ongewenst gedrag bij ons bedrijf zeer waardevol. De praktische voorbeelden en adviezen hebben ons geholpen om ons beleid te verbeteren."

Ouderavond over Pesten

"De ouderavond was een groot succes. Patricia legde complexe aspecten van pesten op een duidelijke manier uit en zorgde voor een open sfeer. De tips waren direct toepasbaar en erg nuttig."

Gastlessen over cyberpesten

"De gastlessen van Patricia over cyberpesten waren een eye-opener voor onze leerlingen (en leraren). De interactieve discussies en realistische scenario's maakten een diepe indruk. Een absolute aanrader!"

 

E-learning beoordelingen

"De e-learning modules van Patricia over pesten worden zeer positief beoordeeld door docenten. Ze zijn praktijkgericht en inhoudelijk sterk. Docenten geven hoge scores voor de inhoudelijke kwaliteit en de praktische toepasbaarheid." E-Wise

E-learning Voortgezet onderwijs (VO) Pesten

  • Gemiddeld rapportcijfer van een 8
  • Inhoudelijke kwaliteit scoort de cursus 91,7%
  • Aansluiting op de praktijk ook 91,7%. 

E-learning 'Pesten op het Werk' heeft in het primair onderwijs (PO)

  • Gemiddeld rapportcijfer van een 7,6
  • Inhoudelijke kwaliteit scoort de cursus 83,3%
  • Aansluiting op de praktijk ook 83,3%

Workshop Pesten in de Sport

"De workshop 'Pesten in de Sport' was een hoogtepunt op het Sportcongres. Patricia's praktische tips en de rollenspellen waren zeer leerzaam en de persoonlijke ervaringsverhalen voegden veel toe."

Anti-Pest Coördinator (Online) training

"De training voor anti-pest coördinatoren was uiterst relevant en overtrof alle verwachtingen. Het was toepasbaar en gaf ons concrete handvatten om pesten te bestrijden."

Google-recensie van Lydia Nervo

"Patricia Bolwerk en Stichting Stop Pesten Nu bieden een uitgebreid spectrum aan anti-pest initiatieven. Hun benadering is veelzijdig en effectief, variërend van e-learning tot workshops."

Online evenement tegen Online Pesten

"Het online event tegen cyberpesten was een eye-opener. De deelnemers kregen niet alleen nieuwe inzichten, maar ook praktische tools om actief tegen online pesten op te treden

 

back to top