Overslaan en naar de inhoud gaan

Pesten en ander ongewenst gedrag op de werkvloer kan leiden tot een onveilige werkomgeving, lagere productiviteit en negatieve impact op de gezondheid en het welzijn van uw medewerkers. Maar gelukkig kan ik u helpen om deze problemen duurzaam en effectief aan te pakken.

Met mijn speciale maatwerk programma's bied ik een gefaseerde aanpak van voorlichting, screening en individuele coaching om pesten te voorkomen en te stoppen. Als directeur van Stichting Stop Pesten Nu geef ik bij uw organisatie voorlichting over wat pesten op het werk inhoudt. Ik zorg ervoor dat alle afdelingen aan bod komen op een manier die hen aanspreekt en ik screen de bestaande procedures en documentatie, zoals omgangsprotocollen en vertrouwenspersonen. Vervolgens geef ik u advies en handvatten om deze procedures op orde te brengen en te houden.

Mijn uitgangspunt is om eerst in kaart te brengen wat er allemaal al is in de organisatie, wat goed werkt en behouden moet blijven, en wat niet of niet goed werkt en geëlimineerd of bijgesteld moet worden. Vervolgens kijk ik naar wat er nog mist en vul ik aan waar nodig, zodat de aanpak van ongewenst gedrag duurzaam en preventief in uw organisatie geborgd kan worden.

Met mijn programma's pakken we ongewenst gedrag aan vanuit een holistische en gefaseerde aanpak, wat leidt tot duurzame oplossingen. Laten we samenwerken aan een veilige en respectvolle werkomgeving voor uw medewerkers. Neem contact met mij op en laten we aan de slag gaan met het pakken van ongewenst gedrag aan!

 

All-in pakketten

 

Voor organisaties tot 75 medewerkers 

  • Voorbereidings- & ontwikkeltijd: 15 uur (inclusief vooroverleggen per organisatie)
  • Uitvoeringsuren op locatie: ca 15 uur à € 95,- per uur (aantal uren afhankelijk van de grote van de organisatie).
  • 2 à 3 voorlichtingen voor de afdelingen
  • 2 workshops: Management & HRM 

Totale investering  € 4.999,-

- - - - - -

Voor organisaties tot 150 medewerkers

(voor grotere organisaties gelden andere uren)

  • Voorbereidings- & ontwikkeltijd: 30 uur (inclusief vooroverleggen per organisatie)
  • Uitvoeringsuren op locatie: ca 30 uur à € 95,- per uur (aantal uren afhankelijk van de grote van de organisatie).
  • 4 à 5 voorlichtingen voor de afdelingen
  • 5 workshops - pesten herkennen, erkennen en hoe pak je het aan

Totale investering € 9.998,-

back to top